U kunt bij Oostrom Reclame ook terecht voor (roll-up) banners, vlaggen en ramen tinten.

Keuken wrappen

Is uw keuken nog goed maar past de kleur en stijl niet meer bij de rest van het interieur dan is wrappen de perfecte oplossing. Met het wrappen van uw keuken krijgt de keuken een compleet nieuwe uitstraling. En dat vaak al binnen 1 dag! Zo bent u geen geld en tijd kwijt aan een grote verbouwing maar heeft u toch een nieuwe keuken.

Met wrappen brengen onze specialisten een kwaliteit folie over de bestaande keuken waardoor de keuken direct een andere uitstraling krijgt. Alle zichtbare oppervlakten worden gewrapped waardoor er uiteraard geen folie rand zichtbaar is. We maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit folie die jarenlang meegaat. Dit maakt het wrappen naast een snelle ook direct een duurzame oplossing. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw keuken er weer als nieuw uit komt te zien!

Keukendeurplakken.nl
Met onze achtergrond in de autobelettering, binnen- en buitenreclame kwamen we al snel in aanraking met het wrappen. Wat een toffe mogelijkheid om iets binnen zo’n korte tijd een compleet andere look te geven, dat sprak ons wel aan. En niet alleen ons want ook de klant begon steeds meer naar wrappen te vragen. We kregen opdrachten voor het wrappen van deuren, kozijnen, auto’s én keukens! Vooral in het laatste kregen we steeds meer aanvragen. Omdat u bij Oostrom reclame niet meteen denkt aan het wrappen van je keuken was het tijd voor een dochteronderneming waar het puur en alleen om het wrappen van keukens draait. En zo was Keukendeurplakken.nl geboren, een nieuwe onderneming waarbij aan de nodige kennis en ervaring dus geen gebrek is.

Meer informatie over het wrappen van een keuken of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem een kijkje op www.keukendeurplakken.nl