U kunt bij Oostrom Reclame ook terecht voor (roll-up) banners, vlaggen en ramen tinten.

Interieur

Reclame houdt niet op bij drukwerk en het internet. Reclame is overal, zelfs in het interieur van uw kantoorpand. De mogelijkheden op het gebied van interieurreclame zijn eindeloos. Deze relatief nieuwe manier van reclame draagt niet alleen bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Een goede, mooie inrichting van het interieur heeft een positieve invloed op de productiviteit van uw werknemers. Twee vliegen in een klap dus!

Van kast tot vensterbank: helemaal in uw huisstijl

Het vertalen van uw huisstijl in het interieur van uw kantoorpand kan op verschillende manieren, afhankelijk van uw wensen. U kunt kiezen voor het veranderen van de kleuren van onder andere uw kasten, deuren, en vensterbanken. Komt rood bijvoorbeeld voor in uw logo en huisstijl? Dan kan u kiezen voor het verven van uw deur. Of laat uw logo terugkomen op de kasten in het kantoor. Kortom: alles is mogelijk! Hoe de interieurreclame ook tot stand komt, u bent er zeker van dat het bijdraagt aan de versterking van uw uitstraling naar relaties, klanten en uw werknemers.

Het type interieurreclame dat het best geschikt is, hangt af van het bedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring op dit gebied weten wij precies welke interieurreclame in uw kantoorpand past. Wij adviseren u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.