U kunt bij Oostrom Reclame ook terecht voor (roll-up) banners, vlaggen en ramen tinten.

Huisstijl

Uw huisstijl visualiseert waar uw bedrijf voor staat. Het reflecteert uw producten, diensten en waarden die aan de onderneming zijn verbonden. Bovendien draagt een duidelijke eigen huisstijl bij aan de mogelijkheid tot herkenning door consumenten. Vaak zien mensen aan een huisstijl van stickers, letters en borden al van welk bedrijf de reclame is. Laat uw huisstijl daarom terugkomen in uw reclame! Oostrom Reclame helpt u hier graag mee.

Talloze mogelijkheden: welke past bij u?

Wij bij Oostrom Reclame zijn gespecialiseerd in veel verschillende soorten reclame. Denk hierbij aan autobelettering, promotietextiel, banners, spandoeken, vlaggen, airtex en gevelreclame. Deze reclame is belangrijk voor het verkrijgen van naamsbekendheid binnen de regio (en ook daarbuiten!).

Samen met u bespreken we welke manier van reclame maken het beste bij uw huisstijl past. Er zijn talloze factoren die bepalen welke reclame de beste optie is. Sommige vormen en kleuren zijn namelijk beter geschikt voor bijvoorbeeld drukwerk dan gevelreclame.

Na dit gesprek gaan wij met de besproken oplossing aan de slag, zodat u zo snel mogelijk uw huisstijl kunt laten zien op de gekozen manier van reclame. Wij maken hierbij alleen gebruik van de beste en duurzaamste materialen. Laat uw bedrijf naar voren springen met de huisstijlreclame van Oostrom Reclame!