U kunt bij Oostrom Reclame ook terecht voor (roll-up) banners, vlaggen en ramen tinten.

Peesframe

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de u beste reclame mogelijkheden biedt? Dan bent u bij Oostrom Reclame zeker aan het juiste adres! Oostrom Reclame levert alles wanneer het aankomt op reclame en promotie. Denkt u hierbij aan promotie voor bedrijven, particulieren, verenigingen en nog veel meer. Van het ontwerp tot een eindproduct zullen wij u adviseren. Oostrom Reclame ontwerpt en levert ook peesframes. Een peesframe is een aluminium systeem waarin u eenvoudig een (groot) textieldoek kunt opspannen, dat voorzien is van een pees. Niet alleen is dit opvallende reclame, ook werkt dit zeer gemakkelijk!

Mogelijkheden

Een peesframe is een allround product met talloze mogelijkheden. De toepassing die het meest bekend is, is de aluminium peesframe van 19 mm voor bevestiging vlak tegen de muur. De textieldoeken zijn eenvoudig te verwisselen. Ook leveren wij een 27 mm peesframeprofiel voor bijvoorbeeld frames die verticaal hangen aan het plafond of plat hangen tegen het plafond. Of misschien bent u geïnteresseerd in een vrijstaande frame met voet. Hiervoor kunnen wij een 44 mm diep peesframeprofiel leveren. Dit profiel is dubbelzijdig, hierdoor kan er aan beide kanten een doek geplaatst worden.

Naast een regulier peesframe bieden wij ook een verlicht peesframe aan. Hierbij wordt er verlichting vanaf de achterkant geïnstalleerd, waardoor uw peesframe een prachtige opvallende uitstraling heeft!

Om te voorkomen dat het gehorig wordt, kan er een geluiddempend stuk vilt geplaatst worden tussen het frame. Door de nauwkeurige afwerking heeft u geen last meer van overbodig geluid.

Interesse

Heeft u interesse in de producten en diensten van Oostrom Reclame wat betreft peesframes? Bent u op zoek naar meer informatie over dit product of misschien heeft u wel een vraag. In alle gevallen kunt u contact met ons opnemen of ons contactformulier invullen.