U kunt bij Oostrom Reclame ook terecht voor (roll-up) banners, vlaggen en ramen tinten.

Gevelreclame

Gevelreclame is een goede manier om uw bedrijfspand naar voren te halen en duidelijk aan te geven waar u en uw team zich precies bevinden. Bovendien zorgt het voor een extra portie naamsbekendheid als uw bedrijfsnaam goed op de gevel is aangegeven: mensen zullen het herkennen. En het hoeft helemaal niet duur te zijn!

Soorten gevelreclame: welke past het best bij u?

Er zijn veel verschillende soorten gevelreclame. Welke soort het beste bij u past, hangt af van wat u precies wilt laten zien op de gevelreclame. Bij Oostrom Reclame heeft u onder andere de keuze uit:

  • Onverlichte gevelletters: gevelreclame zorgt voor een luxe uitstraling. De onverlichte gevelletters kunnen geleverd worden in dunne varianten, maar ook wat dikkere varianten en zelfs in RVS.
  • Verlichte gevelletters: het voordeel van verlichte gevelletters is natuurlijk dat uw bedrijfsnaam ook ’s avonds en ’s nachts goed zichtbaar is. Er zijn verschillende mogelijkheden: wilt u de voorkant van de letters verlicht hebben, de achterkant of toch allebei?
  • Reclameborden: een reclamebord is een goede keuze als u uw bedrijfsnaam duidelijk en in heldere kleuren aan de gevel wilt hangen. Het ontwerp? Dat kunt u zelf aanleveren of ons team inschakelen!
  • Gevelbelettering: als u een glad oppervlak heeft als gevel, dan is gevelbelettering wellicht de oplossing voor u. Of u nu alleen uw logo wilt of toch uw hele bedrijfsnaam en slogan: de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Lichtbakken: een lichtbak zorgt ervoor dat uw merknaam en logo zowel in daglicht als in het donker goed zichtbaar zijn. Wilt u een rond uithangbord of toch een rechte bak aan de wand? Het kan allemaal!
  • Buizenframe plus spandoek: de spandoeken kunnen op bijna elk gewenst formaat gemaakt worden. Wij zorgen er voor dat u een passend buizenframe ontvangt.
  • Blindframe: alleen de reclame uiting is zichtbaar en krijgt zo voldoende aandacht. Met het blindframe zijn de zichtbare ophang systemen slim weggewerkt.