U kunt bij Oostrom Reclame ook terecht voor (roll-up) banners, vlaggen en ramen tinten.

Bewegwijzering

Buiten

Bent u onderdeel van een groot industrieterrein of kantoorpand? Dan is het belangrijk dat u goed vindbaar bent voor klanten. Zo kunt u met een mooie zuil de ingang van uw kantoor aanduiden of laten zien waar de parkeerplaats is voor bezoekers. Bewegwijzering maakt het gemakkelijker voor u, uw werknemers en uw klanten om de weg efficiënt te vinden. Het draagt bij aan de professionele uitstraling van het bedrijf en zorgt voor een goede bereikbaarheid.

Natuurlijk kunt u ook voor andere doeleinden bij ons bewegwijzering laten regelen. Organiseert u bijvoorbeeld een festival of bent u eigenaar van een camping, dan staan wij ook voor u klaar!

Binnen

In bijvoorbeeld een groot hotel of kantoorpand kan het voor klanten en gasten moeilijk zijn om de juiste weg te vinden. Wij bieden de mogelijkheid om bewegwijzering in de vorm van bordjes of stickers in uw huisstijl te laten ontwikkelen. Deze bewegwijzering geeft dan aan waar welk kantoor of kamer is. Uw huisstijl wordt subtiel maar duidelijk herkenbaar in de bordjes of stickers verwerkt.

Bij het ontwerpen van bewegwijzering, zowel binnen als buiten, wordt er rekening gehouden met een paar elementen. Zo is het belangrijk dat de kleur, vorm en lettertype op elkaar zijn afgestemd. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de borden en stickers goed leesbaar zijn, anders zijn ze niet functioneel. Een logische en goed zichtbare plek is erg belangrijk voor het gemak van de klanten en personeel.

Naast reguliere borden en stickers kunt u bij Oostrom Reclame ook terecht voor verlichte bewegwijzering. Zo bent u er zeker van dat ook in het donker de weg makkelijk te vinden is.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van bewegwijzering? Neem dan contact met ons op!