U kunt bij Oostrom Reclame ook terecht voor (roll-up) banners, vlaggen en ramen tinten.

Airtex

Niet meer behangen met diverse stroken maar één stuk behang dat in zijn geheel op de muur geplakt wordt: Airtex behang! U wand is geheel naadloos, doordat het één groot stuk behang is.

Wat is Airtex?

Het is een geweven polyesterdoek met een PVC coating. Het behang is zeer gemakkelijk aan te brengen doordat het uit één stuk behang bestaat. Met Airtex kunt u de wanden in uw woning volledig voorzien van uw stijl.
Tijdens het ontwerpproces staan uw wensen centraal en samen met ons vakmanschap wordt het perfecte Airtex behang gecreëerd. Het ontwerp is volledige afgestemd op uw persoonlijke wensen, inrichting en soort ruimte.

Zeer geschikt voor zakelijke ruimtes

Airtex is speciaal bedoeld om binnen te gebruiken en kan toegepast worden in allerlei soorten ruimtes denk hierbij aan: kantoor, ziekenhuis, winkels en horecagelegenheden. Het materiaal van Airtex is krasvast, schoonmaak vriendelijk en is brandvertragend. Door deze eigenschappen is het behang zeer geschikt voor zakelijke ruimtes.

Meer informatie

Wij helpen u graag met alles op het gebied van Airtex. Neem voor persoonlijk advies of meer informatie contact met ons op of vul het contactformulier op onze site in, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.